Tarieven

Autorijschool one-two-drive is een rijschool die jou graag veilig en vaardig wil helpen op weg naar je rijbewijs.

Wij zijn een eerlijke en toegankelijke rijschool met duidelijke tarieven.Je komt dus niet voor verassingen te staan. Neem je een pakket af en houd je aan het eind uren over? Dit geld krijg je van ons terug! Hieronder staan onze tarieven voor 2020 op een rij:

Uitleg opbouw in uren van je rijlessen

De eerste, ongeveer 10 lessen, krijg je 60 minuten les. Met uitzondering van de eerste les. Deze duurt 90 minuten. Je krijgt deze les de eerste 30 minuten gratis. We zien dit als een kennismaking les. Je betaalt deze les dus voor 1 lesuur.

Omdat je de eerste lessen al je concentratie nodig hebt om de bediening van de auto onder de knie te krijgen zijn die lessen 60 minuten. Zonde om langer door te oefenen, want je bent daarna op qua concentratie. Zodra het rijden soepel gaat ga je naar 90 minuten per les. We gaan dan ook oefenen rondom het CBR. Ik noem dit examenroutes rijden. Zodra je bijna helemaal zonder coaching kan, plannen we je examen in. Je krijgt dan de weken rondom je examen meerdere keren les in de week. Dit zijn ongeveer de laatste 3 weken.