Tarieven

Wij zijn een eerlijke en toegankelijke rijschool met duidelijke tarieven.Je komt dus niet voor verassingen te staan. Neem je een aantal lessen af en houd je aan het eind uren over? Dit geld krijg je van ons terug! Hieronder staan onze tarieven op een rij:

Uitleg opbouw in uren van je rijlessen

Je eerste lessen heb je al je concentratie nodig om de bediening van de auto onder de knie te krijgen. Vandaar dat die lessen 1 uur duren. Omdat de eerste lessen heel spannend zijn hoef jij pas iemand weg te brengen als je al kunt rijden. Die eerste uren word je dus door ons alleen opgehaald. Lekker relaxed dus! Zodra het rijden soepel gaat ga je naar 90 minuten per les. We gaan vanaf dan ook naar Arnhem, waar je ook gaat afrijden. Zodra je bijna helemaal zonder coaching kan, plannen we je TussenTijdse Toets in. Na je TTT gaan we aan de slag met de tips die je ontvangen hebt van de examinator. We zorgen ervoor dat je helemaal zelfstandig kunt rijden. We plannen op tijd je examen in. Je krijgt dan de weken rondom je examen meerdere keren les in de week. De lessen duren dan 2 of 2,5 uur.
Op dit moment is het gemiddeld aantal lesuren bij onze leerlingen 35. (Bron CBR.nl: Nederlands gemiddelde om te slagen is momenteel 43 uur) De 1 slaagt bij ons met bijvoorbeeld 30 uur en de ander met bijvoorbeeld 45 uur. Wij stemmen het aantal uur les af op wat jij nodig hebt. Zodat je helemaal klaar bent om vol zelfvertrouwen, alleen en veilig het verkeer in te kunnen.

 • Prettige rijschool en rijbewijs behaald. Marianne en René zorgen voor een kalme en prettige leeromgeving. Het was altijd erg gezellig tijdens de lessen.

  Joost De Jong Avatar Joost De Jong
  februari 5, 2024
 • Hele fijne rijschool! Ik heb mijn lessen gevolgd bij Rene en heb dit heel positief ervaren. Ik vind dat hij geduld heeft het op een goede manier uitlegt. Wat ik ook heel fijn vind aan de rijschool is dat ze goed mee denken en flexibel zijn met de lessen inplannen.

  Dione de Boer Avatar Dione de Boer
  februari 3, 2024
 • Onetwodrive is een hele vertrouwde fijne rijschool. Ik heb gereden met Marianne en vond dit erg fijn. Ze is goed in haar vak en geeft duidelijke aanwijzingen en zal ook zeggen als je wat fout doet, dit natuurlijk op een fijne manier waardoor je er goed van leert. Ook is ze een luisterend oor waar je ook lekker tegen aan kan kletsen. Zeker een aanrader!!!

  laurie te vaanholt Avatar laurie te vaanholt
  november 10, 2023
 • Hele fijne rijschool! Ik heb hele fijne lessen gehad met Marriane én René; gezellig, leerzaam en ik voelde me meer dan op mijn gemak. Goede begeleiding en je merkt dat Marriane en René veel ervaring hebben, op rijgebied maar zeker ook op sociaal gebied. Aanrader!:)

  Olivia Mulder Avatar Olivia Mulder
  november 10, 2023
 • Hele goede rijschool! Marianne en René zijn allebei zeer kundig in hun vak en weten wat ervoor nodig is om iemand te laten slagen. Daarnaast zijn het ook sociale mensen. Zeker een aanrader!

  Kosha Zhurbyn Avatar Kosha Zhurbyn
  november 10, 2023
 • Het is een top rijschool. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen en veel geleerd. Zeker een aanrader om je rijbewijs bij te halen!

  Lisanne Beumer Avatar Lisanne Beumer
  november 10, 2023
 • Hele fijne rijschool, alles word heel duidelijk uitgelegd en herhaald. Er word echt tijd voor je gemaakt en je gaat naarmate de lessen vorderen steeds meer je vooruitgang zien. Ik kreeg echt plezier in het rijden en keek steeds meer uit naar mijn rijbewijs.

  Mirthe Avatar Mirthe
  september 7, 2023
 • Binnen 7 maanden in 1x geslaagd. Top rijschool!

  Joery 0313 Avatar Joery 0313
  september 7, 2023
 • Zeker een aanrader! Perfecte begeleiding, leerzaam en ook nog gezellig. Bedankt!

  Anouk Avatar Anouk
  juli 7, 2023
 • Fijne rijschool om contact mee te hebben. Mijn schoonvader moest voor een rijtest en ze hebben hem zeer goed geholpen, nemen de tijd voor je. Deze rijschool is een aanrader! Nogmaals bedankt Marianne en René.

  Fred Avatar Fred
  juni 7, 2023