Tarieven

Autorijschool one-two-drive is een rijschool die jou graag veilig en vaardig wil helpen op weg naar je rijbewijs.

Wij zijn een eerlijke en toegankelijke rijschool met duidelijke tarieven.Je komt dus niet voor verassingen te staan. Neem je een aantal lessen af en houd je aan het eind uren over? Dit geld krijg je van ons terug! Hieronder staan onze tarieven op een rij:

Uitleg opbouw in uren van je rijlessen

Omdat je de eerste lessen al je concentratie nodig hebt om de bediening van de auto onder de knie te krijgen zijn die lessen 60 minuten. Zonde om langer door te oefenen, want je bent daarna op qua concentratie. Ook je eerste les duurt 60 minuten. We zien dit als een kennismaking les met autorijden maar ook met de auto en met ons. 😊 Omdat de eerste lessen heel spannend zijn hoef jij pas iemand weg te brengen als je al kunt rijden. Die eerste uren word je dus door ons alleen opgehaald. Lekker relaxed dus! Zodra het rijden soepel gaat ga je naar 90 minuten per les. We gaan dan ook oefenen rondom het CBR. Ik noem dit examenroutes rijden. Zodra je bijna helemaal zonder coaching kan, plannen we je TTT in. Na je TTT gaan we aan de slag met de tips die je ontvangen hebt van de examinator en zorgen we ervoor dat je helemaal zelfstandig kunt rijden. We plannen op tijd je examen in. Je krijgt dan de weken rondom je examen meerdere keren les in de week. De lessen duren dan 2 of 3 uur.
Op dit moment is het gemiddeld aantal uren bij onze leerlingen 40. De 1 redt het met bijvoorbeeld 30 uur en de ander met bijvoorbeeld 45 uur. Wij stemmen het aantal uur les af op wat jij nodig hebt.
Rondje Nederland
Onder de tarieven zie je nog een stukje over Rondje Nederland 🇳🇱 Iets extra’s wat wij aanbieden. Zou je dit graag samen met iemand willen doen die binnen de criteria valt dan gaan we gezellig met z’n drietjes op pad. Dit is voordeliger per persoon.