Over René


Mijn naam is René Janssens. Samen met Marianne geef ik met veel plezier autorijles bij onetwodrive. Tevens zijn Marianne en ik levenspartners. Aangezien ik een baan heb binnen de politieacademie geef ik minder uren les per week als Marianne. Ik geef les op de donderdagen, de vrijdagochtend en de zaterdagochtend. Marianne en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en stemmen goed af wat welke leerling nodig heeft om te kunnen slagen. We zorgen ervoor dat we op 1 lijn zitten met de manier van lesgeven en aanspreken van de leerlingen. Natuurlijk zijn we niet hetzelfde in alles. Ik ben gediplomeerd NLP coach. De technieken zet ik onder andere in bij het begeleiden van mensen met rijangst. Ook leerlingen met faalangst kunnen hier baat bij hebben. Als een leerling bijna gaat afrijden doen we soms een examensimulatie waarbij Marianne en ik wisselen. Dit doen we bij elkaars leerlingen. Zo ervaar je hoe het is om eens een ander naast je te hebben. Ervaring leert dat leerlingen dit prettig vinden. Even nog een ander die meekijkt en tips en complimenten geeft daar waar gepast. De kans is dus erg groot dat je ons allebei ontmoet. Heb je voorkeur voor de een of de ander? Daar houden we dan zoveel mogelijk rekening mee. Het gaat tenslotte om jouw rijlessen!

 • Prettige rijschool en rijbewijs behaald. Marianne en René zorgen voor een kalme en prettige leeromgeving. Het was altijd erg gezellig tijdens de lessen.

  Joost De Jong Avatar Joost De Jong
  februari 5, 2024
 • Hele fijne rijschool! Ik heb mijn lessen gevolgd bij Rene en heb dit heel positief ervaren. Ik vind dat hij geduld heeft het op een goede manier uitlegt. Wat ik ook heel fijn vind aan de rijschool is dat ze goed mee denken en flexibel zijn met de lessen inplannen.

  Dione de Boer Avatar Dione de Boer
  februari 3, 2024
 • Onetwodrive is een hele vertrouwde fijne rijschool. Ik heb gereden met Marianne en vond dit erg fijn. Ze is goed in haar vak en geeft duidelijke aanwijzingen en zal ook zeggen als je wat fout doet, dit natuurlijk op een fijne manier waardoor je er goed van leert. Ook is ze een luisterend oor waar je ook lekker tegen aan kan kletsen. Zeker een aanrader!!!

  laurie te vaanholt Avatar laurie te vaanholt
  november 10, 2023
 • Hele fijne rijschool! Ik heb hele fijne lessen gehad met Marriane én René; gezellig, leerzaam en ik voelde me meer dan op mijn gemak. Goede begeleiding en je merkt dat Marriane en René veel ervaring hebben, op rijgebied maar zeker ook op sociaal gebied. Aanrader!:)

  Olivia Mulder Avatar Olivia Mulder
  november 10, 2023
 • Hele goede rijschool! Marianne en René zijn allebei zeer kundig in hun vak en weten wat ervoor nodig is om iemand te laten slagen. Daarnaast zijn het ook sociale mensen. Zeker een aanrader!

  Kosha Zhurbyn Avatar Kosha Zhurbyn
  november 10, 2023
 • Het is een top rijschool. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen en veel geleerd. Zeker een aanrader om je rijbewijs bij te halen!

  Lisanne Beumer Avatar Lisanne Beumer
  november 10, 2023
 • Hele fijne rijschool, alles word heel duidelijk uitgelegd en herhaald. Er word echt tijd voor je gemaakt en je gaat naarmate de lessen vorderen steeds meer je vooruitgang zien. Ik kreeg echt plezier in het rijden en keek steeds meer uit naar mijn rijbewijs.

  Mirthe Avatar Mirthe
  september 7, 2023
 • Binnen 7 maanden in 1x geslaagd. Top rijschool!

  Joery 0313 Avatar Joery 0313
  september 7, 2023
 • Zeker een aanrader! Perfecte begeleiding, leerzaam en ook nog gezellig. Bedankt!

  Anouk Avatar Anouk
  juli 7, 2023
 • Fijne rijschool om contact mee te hebben. Mijn schoonvader moest voor een rijtest en ze hebben hem zeer goed geholpen, nemen de tijd voor je. Deze rijschool is een aanrader! Nogmaals bedankt Marianne en René.

  Fred Avatar Fred
  juni 7, 2023