Lesauto’ s

We hebben 2 lesauto’s. Je rijlessen zijn in een Volvo V40 D2. D betekent dat het een diesel auto is. Deze auto is in 2016 verkozen tot de top 3 van beste lesauto’ s op de jaarlijkse lesauto testdag. En dat is niet voor niks. De auto rijdt soepel, scoort hoog op veiligheid en op zitcomfort. Leerlingen vragen weleens of dit ook de auto is waarin ze gaan afrijden. Het antwoord is ja. De auto waarin je lest, is ook je examenauto.

Zie hier een filmpje over deze testdag en de Volvo V40.

Voor meer informatie over het nieuwe rijden, kun je hier klikken.

Voor meer informatie over de rijprocedure B en een gratis download van dit handboek, kun je hier klikken.

 • Binnen 7 maanden in 1x geslaagd. Top rijschool!

  Joery 0313 Avatar Joery 0313
  september 7, 2023
 • Hele fijne rijschool, alles word heel duidelijk uitgelegd en herhaald. Er word echt tijd voor je gemaakt en je gaat naarmate de lessen vorderen steeds meer je vooruitgang zien. Ik kreeg echt plezier in het rijden en keek steeds meer uit naar mijn rijbewijs.

  Mirthe Avatar Mirthe
  september 7, 2023
 • Zeker een aanrader! Perfecte begeleiding, leerzaam en ook nog gezellig. Bedankt!

  Anouk Avatar Anouk
  juli 7, 2023
 • Fijne rijschool om contact mee te hebben. Mijn schoonvader moest voor een rijtest en ze hebben hem zeer goed geholpen, nemen de tijd voor je. Deze rijschool is een aanrader! Nogmaals bedankt Marianne en René.

  Fred Avatar Fred
  juni 7, 2023
 • Vandaag in 1 keer geslaagd. Marianne en Rene jullie zijn toppers!!!! Zeker een aanrader. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en het was altijd gezellig in de auto. ??

  Rosalie van helderen Avatar Rosalie van helderen
  juni 7, 2023
 • Mijn rijbewijs halen bij OneTwoDrive was een hele fijne ervaring. De lessen waren gezellig maar ook leerzaam, en ze kan goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Ik heb les gehad met lessen van 3 uur, dit vond ik heel fijn omdat je dan echt merkt dat je beter bent geworden ten opzichte van het begin van de les. Het valt reuze mee hoe moe je bent aan het einde van de les, lessen van 3 uur kunnen echt wel. En in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, dat is altijd lekker!

  Imar Sibbing Avatar Imar Sibbing
  juni 7, 2023
 • Hele fijne rijschool! De uitleg wordt op een relaxte en duidelijke manier gegeven, waardoor de lessen erg leerzaam en gezellig zijn! Ook heel fijn dat je via whatsapp snel contact kan opnemen!

  Elianne Massen Avatar Elianne Massen
  mei 7, 2023
 • Marianne heeft mij er doorheen gesleept, na een tijdje lessen in een keer geslaagd!

  Mark Evers Avatar Mark Evers
  mei 7, 2023
 • Hele fijne en leerzame lessen gehad van Marianne!?

  Lisan Jansen Avatar Lisan Jansen
  mei 7, 2023
 • Ik werd uitgenodigd voor een rijtest bij het CBR. Onetwodrive reageerde onmiddelijk en heeft de test dezelfde dag nog gereserveerd bij het CBR en enkele lessen ingeplanned om in 50 jaar opgebouwde slechte gewoontes te corrigeren. Prettige en gezellige rijlessen, die er voor gezorgd hebben, dat de rijtetst prima verliep en resulteerde in rijbevoegdheid voor 5 jaar, gezien mijn leeftijd, het maximum. Alle lof voor deze rijschool.

  A.J. Pieterse Avatar A.J. Pieterse
  april 7, 2023